+ OVER MIJ

 

 

 

Na jaren als manager te hebben gewerkt binnen een internationale organisatie weet ik dat mensen veel vragen van hun lichaam en geest. Dit maakt het niet makkelijk om de juiste balans te behouden. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om de balans te vinden. Dit heb ik gedaan door verschillende cursussen te volgen en mij door mooie mensen te laten inspireren. Het combineren van verschillende stijlen zorgt voor ontwikkeling van het lichaam en de geest. 

Raymond Nahar

Leeftijd – 40
Specialiteit – mensen begeleiden om de goede balans te krijgen tussen lichaam en geest 

De woorden van een vriend โ€œje moet iets zoeken waarmee je bezig zal zijn met lichaam en geestโ€ hebben mij gestimuleerd om naast het sporten, Tai Chi, Qi Gong en meditatie te gaan volgen. Dit heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten. Hierdoor kan ik mijn werk beter organiseren en effectiever uitvoeren. Tevens heeft het mij geleerd meer geduld te hebben in de opvoeding van mijn dochters en een completer mens te zijn. Om mijn ervaringen te kunnen delen heb ik mijn hart gevolgd en Balans Lichaam en Geest opgericht. 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram