Personal Meditatie:
Mensen hebben tussen de 70.000 en 80.000 gedachten per dag. Met meditatie ontsnap je even van deze gedachtes. Een moment van rust voor jouw lichaam en geest. Door gebruik te maken van verschillende meditatie technieken zul je even aan de waan van de dag ontsnappen en kunnen voelen hoe je je nu echt voelt. Tevens zal er een moment zijn om te reflecteren. Een mogelijkheid om op zoek te gaan naar wie je bent.

High intensity interval training (HIIT):
Hoge intensiteit interval training, is een training strategie welke is bedoeld om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte training sessies. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen, heeft HIIT een zeer positieve invloed op de metabolisme en met name op de vetverbranding.

Body & Brain Yoga:
Een totaal concept om jouw lifestyle doelen te bereiken. Dit is een workout waar het beste van verschillende stijlen wordt samengevoegd in 1 workout. Met de stijlen, Pilatus, Yoga, Qi gong, Tai Chi en meditatie word er elke keer een andere workout samengesteld. Deze workout is geschikt voor mensen met en zonder ervaring in deze stijlen.

Fight boxing45:
Een bokstraining in exact vijfenveertig minuten. Dat is waar boxing-45 voor staat! Boksprogramma’s en workouts van korte duur zijn momenteel de trend binnen fitnessland en nu is er de perfecte mix. Bokscombinaties gecombineerd met High Intensity Interterval Training maakt deze les in 45 minuten zeer effectief voor afvallen, conditieverbetering en het krijgen van een sterk lichaam. Je vecht niet tegen elkaar, maar werkt wel met elkaar.

Tijden

Zie programma dag planning met alle tijdschema’s.

Energie & inspiratie

De trainingen zijn opgesteld zodat je optimaal resultaat hebt en steeds beter in je eigen kracht en balans gaat komen.

Persoonlijke trainer

Een persoonlijke ondersteuning zodat alle oefeningen op een juiste manier worden uitgevoerd.

Ritmische muziek

Met wat ritmische muziek kom je meer in je juiste training vibe.

Moderne Apparatuur

Wij werken met nieuwe apparatuur om het juiste resultaat te bereiken. 

Gratis parkeren

Op onze locatie is er gratis parkeer gelegenheid.

Word ook lid en train de eerste keer gratis mee!

Meld je hier aan voor een proefles!