WIE BEN IK

Balans Lichaam en Geest Zoetermeer

Raymond Nahar
Functioneel trainen (Hiit), boksen, Yoga, Meditatie

De woorden van een vriend “je moet iets zoeken waarmee je bezig zal zijn met lichaam en geest” hebben mij gestimuleerd om naast het sporten, Tai Chi, Qi Gong en meditatie te gaan volgen. Dit heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten. Hierdoor kan ik mijn werk beter organiseren en effectiever uitvoeren. Tevens heeft het mij geleerd meer geduld te hebben in de opvoeding van mijn dochters en een completer mens te zijn. Om mijn ervaringen te kunnen delen heb ik mijn hart gevolgd en Balans Lichaam en Geest opgericht. 

Meld je hier aan voor een proefles!
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google