OVER ONS

Balans Lichaam en Geest Zoetermeer

Raymond Nahar
Functioneel trainen (Hiit), boksen, Yoga, Meditatie

De woorden van een vriend “je moet iets zoeken waarmee je bezig zal zijn met lichaam en geest” hebben mij gestimuleerd om naast het sporten, Tai Chi, Qi Gong en meditatie te gaan volgen. Dit heeft mij geholpen om beter in mijn vel te zitten. Hierdoor kan ik mijn werk beter organiseren en effectiever uitvoeren. Tevens heeft het mij geleerd meer geduld te hebben in de opvoeding van mijn dochters en een completer mens te zijn. Om mijn ervaringen te kunnen delen heb ik mijn hart gevolgd en Balans Lichaam en Geest opgericht. 

jody

Jody Maronie
Functioneel trainen (hiit), Yoga, boksen

Mijn naam is Jody Maronie en ik ben woonachtig in Zoetermeer.
Mijn toewijding als (groeps)fitnesstrainer is ontstaan doordat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Naast fitness beoefen ik ook het thaiboksen, boksen en yoga.

Ik zie het fitnessvak als een ideale aanvulling om mijn doelstellingen binnen de Health, Wellbeing en Lifestyle te verwezenlijken. Mijn kennis vol enthousiasme en toewijding overbrengen aan de mensen om mij heen. Ik adviseer elke dag met plezier diverse mensen op het gebied van voeding, welzijn én fitness zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan. Waar ik dan echt een kick van krijg, is dat ik ze de week erop weer met een goed gevoel bij mij langskomen en behoefte hebben aan meer advies.
Ik voel de uitdaging om in deze snelgroeiende branche, mijzelf niet alleen persoonlijk te blijven ontwikkelen, maar ook mensen te helpen met het belangrijkste wat zij bezitten: hun gezondheid.

Danny

Danny Jalink
Functioneel trainen (hiit), boksen

Fitheid is jezelf uitdagen op fysiek en op mentaal vlak. Het samenspel van onze lichaam en geest bepaalt wie we zijn. Tijdens de trainingen ga ik samen met jou op zoek naar jouw optimale balans. Dat houdt in je fysiek uitdagen waar nodig en een positieve mindset te creëren.

Confucius inspireerde met de uitspraak “Als je iets doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” om terug te keren waar mijn hart ligt: de sportwereld.
Mijn doel is helder: na de training iedereen weg laten gaan met een voldaan gevoel.
…What time it is? It’s Challenge time!

Meld je hier aan voor een proefles!
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram